Zandona soft vest pro, lasten turvaliivi

Zandona soft vest pro, lasten turvaliivi
Zandona soft vest pro, lasten turvaliivi Zandona soft vest pro, lasten turvaliivi

UUSI Zandonan soft vest pro liivi on erittäin miellyttävä päällä ja näinollen sitä tulee käytettyä ahkerasti!

149,00 €
Sisältää alv. 24 %
Tämä on esittelytuote.

Turvaliivi voi lieventää vammaa, jos tiput hevosen selästä. Mikään turvaliivi ei kuitenkaan voi täysin ehkäistä selkärangan vammoilta.

Selkäpanssarin sisäpuolen pehmikemateriaali koostuu innovatiivisesta, vedenpitävästä ja iskua vaimentavasta  E.V.C. (Evoluted Viscoelastic Cells) –materiaalista, jolla on erittäin korkea suoritus-, paino- ja tiiviyssuhde. Tämä materiaali on kauttaaltaan rei’itetty, jonka myötä on edelleen pystytty lisäämään kosteuden haihtumista panssarimateriaalin ja ihon kosketuspinnalta

Iskua vaimentavat paneelit kylkien ja rintakehän suojana.

Vartaloa myötäilevä materiaali

Kaunis kasviprintti selässä

 Liivin sovitusohje:  Valitse oikean kokoinen liivi. Testaa liiviä ratsastusasennossa, jolloin sinun tulisi pystyä liikkumaan helposti kohti ohjia tai jalustimia. Liian suuri liivi voi haitata ja aiheuttaa jopa vaaratilanteen takertumalla kypärään tai satulaan.

Suojain puetaan aina lähimmäksi vartaloa, kaikki kiinniykset napakasti kiinnittäen, niin että liivi pysyy paikoillaan, mutta tuntuu mukavalta. Käytä vain ehjää liiviä.

Hoito-ojeet: poista lika tarvittaessa kostealla liinalla. Älä säilytä suorassa auringon paisteessa tai kylmässä paikassa. Säilytä ja anna kuivahtaa käytön jälkeen kuivassa paikassa, huoneenlämmössä esim henkarissa. ( älä taivuta, tai säilytä liivin päällä mitään)

Lasten liivi myydään lapsen pituuden mukaan. 

Esim: x8 ( lapsen pituus) 136-150cm
 CE Equitation Approved, EN1621-2 Approved, Level 2 Protection, Made in Italy, New, Perfect Fit, Sweat Removing Textile
Dressage, Harness Racing, Jump, Trekking


“SOFT VEST PRO KID” is a protective gilet equipped with a Level 2 Certified back protectors (according to EN 1621-2 regulation) specifically designed to defend the back from impacts and bruises.

 

Soft Vest Pro Kid in also equipped with 4 shock-absorber paddings (2 on the chest area and 2 on the sides) of limited thickness so that they are as invisible as possible while offering an extra help against possible bruises on the chest.

 

Thanks to the elegant elastic fabric and to the high quality material, Soft Vest Pro is lightweight, resistant and provides excellent levels of comfort, fitting and freedom of movement.

 

Main features:

- Level 2 Back Protector (CE EN 1621-2);

- Elastic waist belt ensuring stability and providing kidney support;

- Internal lining made of E.V.C. (Evoluted Viscoelastic Cells), waterproof and anti-shock rubber;

- Breathable;

- Unbeatable comfort;

- 100% Made in Italy.
Paino:
0.65 kg
Samankaltaiset tuotteet