Uutta kaupassamme!
-25.93%
Uusi
W-kesähanskat Micro, musta
-25.93%
Uusi
W-kesähanskat Micro, sininen
-25.76%
Uusi
Lasten ratsastuskäsineet
17,00 € 22,90 €

Huputitihumman tarina

Eläintarvike Huputitihumma&Hundkarusellen on jatkotarina vuonna 2015 perustetulle Huputitihummalle. Huputitihumma sai alkunsa koko elämänmittaisesta haaveesta olla joko hevostarvike- tai eläintarvikekauppias yhdistettynä tarvittavaan ja sopivaan koulutukseen. Asuinseudultamme ei tuolloin saanut edes hevosenkenkää hankittua sadan kilometrin säteeltä, ja siitä suivaantuneena päätin tehdä liiketoimintasuunnitelman ja alkaa myymään niitä itse. Olin tuolloin ammattikorkeakoulussa opiskelemassa agrologiksi ja siitä oli hyötyä monessa mielessä, aina laskelmien teosta eläinten ravitsemuksen tuntemiseen. Jo tuossa vaiheessa oli mielessä alkaa sivutoimisesti myymään joitakin paikkakunnaltamme puuttuneita koirien tarvikkeita. Muiden, kuin hevostarvikkeiden kysynnän myötä Huputitihumma sai nimeensä Eläintarvike -etuliitteen ja Hundkarusellen lisäosan, joka kuvaa hyvin Huputitihumman päivittäistä elämää. Myös kissa-asiakkaat ovat ilahduttaneet asioinneillaan ja kissatarinoillaan, kanoja ja kaneja, lintuja ja jyrsijöitä unohtamatta.

Eläintarvike Huputitihumma&Hundkarusellen elää siis elävää elämää valikoimien kehittyessä yhdessä asiakkaiden ja heidän tarpeidensa mukana. Kannattaa aina kysyä, niin hyllyyn voi ilmestyä toiveesi mukainen tuote.

Nyt kolmannen vuoden syntymäpäivien kynnyksellä on jälleen aika kehittyä ja laajentaa toiminta verkkokaupan puolelle. Toivomme, että pystymme välittämään asiakkaistamme myös täällä verkossa. On ilo asioida kanssasi!

T: Riikka perheineen